A legjobb Halloween témájú online nyerőgépek

halloween nyerőgépek

Halloween ünnepe a félelmet és a borzongást jelenti a köztudatban. Talán ennek is köszönhető, hogy számos film készült már a témában. Azonban azt sokan nem tudják, hogy már Halloween témájú nyerőgépek is rendelkezésünkre állnak az online térben. Ezek sokkal többet nyújtanak, mint az egyszerű nyerőgépek. A várt rettegés mellett, még pénzt is nyerhetünk ezeken a nyerőgépeken.

Ki ne látott volna már Halloween horror filmet? Ezeket általában mindig a menekülés és a sok vér jellemzi. Bár tudjuk, hogy nem a valóság, de ezért valjuk be, némelyik jelenet igazán parás tud lenni. Azt azonban sokan nem tudják, hogy a jobb Halloween filmek ötlete alapján, már online nyerőgépek is készülnek. Éppen ezért most szeretnénk bemutatni pár valóban jól sikerült Halloween online nyerőgépet, amelyek részben film ötletek alapján készültek.

 

Happy Halloween online nyerőgép

Happy Halloween a Play’n Go által fejlesztett online nyerőgép. Megtalálhatóak benne az ünnepet jellemző motívumok, mint például a tök, a boszorkány és a Frankenstein szimbólum is. A bónuszjáték akkor veszi kezdetét, ha az első három tárcsán megjelennek a boszorkány szimbólumok. A nyerőgép leírásából megtudhatjuk, hogy a maximum nyeremény összege elérheti az 1.000.000 érmét. A tapasztalt nyerőgép játékosok nagyon jól tudják, hogy ez egy igazán kecsegtető ajánlat tud lenni. Nem sok olyan nyerőgépes játék van, ahol ekkora összeg nyerhető.

Halloween Jack online nyerőgép

Hallowwen Jack az egyik legjobb fejlesztése a Netent szoftvercégnek. Korábban is számos kiváló nyerőgépet alkottak meg, de a Halloween Jack a többségüket is felülmúlja. Nagy előnye, hogy mobilon is tökéletesen jelenik meg. Ennek köszönhetően pedig, bárhol és bármikor szerencsét próbálhatunk rajta. A játékban a tök a wild szimbólum szerepét tölti be, amely a megjelenése esetén, mindaddig velünk marad, még a nyerőgép bal oldalán nem távozik. A bónuszjátékot három vagy több koporsó megjelenése aktiválja, ami egy igazán szórakoztató játékba invitál minket.

Halloween Horrors nyerőgép

Utoljára hagytuk az 1X2 egy korábbi fejlesztését a Halloween Horrors nyerőgépet. Akik az egyszerű, nem túlbonyolított nyerőgépeket kedvelik, azoknak biztosan elnyeri a tetszését ez a nyerőgép. Ez egy klasszikus 5 tárcsás és 25 nyerővonalas, mobilon is tökéletesen megjelenő online nyerőgép. A bónuszjáték elnyeréséhez minimum 3 koponya megjelenése szükséges. Ebben az esetben 3 koponya 5 ingyenes pörgetést, 4 koponya 10, de 5 már 20 ingyenes kört ér. Szerintünk az egyszerűségétől eltekintve ez is egy nagyszerű nyerőgép.

Array