Ha nincs kedved faragni, készen is kapható extramenő töklámpás Halloweenre

kerámia töklámpás

Nem mindenki szeret tököt faragni. Sok vele a macera, hatalmas koszt csinál, majd néhány nap alatt tönkre is megy. Halloween estéjére azonban ez illik, mégiscsak kellene egy tök a dekorációba. Itt a megoldás: a kerámia töklámpás mindkét igényre megoldást kínál.

Mi az a Halloween?

Halloween napja október 31. – fontos, hogy ezt az ünnepet ne keverjük össze se a november elsejei Mindenszentekkel, se a november másodikára eső halottak napjával. A magyarok elsősorban az amerikai filmekből ismerték meg ezt a különleges estét, amely egyébként ősi kelta hagyományokon alapszik, elsősorban angolszász országokban ünneplik, eredete pedig a római időkre nyúlik vissza. Ami a keltákat illeti, hitük szerint ezen a napon térnek vissza a holtak szellemei. Nálunk az utóbbi években, évtizedekben vált népszerűvé ez az este, ami ötletes jelmezekkel és beöltözéssel, ijesztgetéssel, boszorkányokkal, fekete macskákkal, na és persze az elmaradhatatlan töklámpással van tele.

Nem mindenki szeret faragni

A töklámpást gyakran valódi tökből faragják ki, ám ez igen időigényes munka. Persze nagy öröm, amikor elkészül, csak éppen az egész lakás vagy udvar megsínyli majd a faragást, alaposan elfárad benne az ember, ráadásul nem is mindig sikerül jól ez a művelet. Néhány nappal később pedig lehet kidobni az egész dekorációt, hiszen a tök szépen lassan megadja magát. Van azonban ennél tartósabb megoldás!

Új kedvenc a kerámia töklámpás

Többféle verzióban kapható már kerámia Halloween töklámpás, ezek között bárki megtalálhatja a kedvencét. Van klasszikus, vicsorgó, halálfejes, varázslós, de még mosolygós modell is, amely éveken át kiváló dekorációs elem lehet. Jó hír, hogy a kerámia töklámpás méretét is tökéletes pontossággal meg lehet választani, így a lakáson belül kimérhető, hová kerül majd a világító díszlet. A többféle színárnyalatban elérhető, többnyire LED izzóval működő kellék a család minden tagjának örömet szerez, ráadásul felhasználóbarát áron elérhető. Ha valaki nem szeretne késsel farigcsálni egy hatalmas tököt Halloween délutánján, jobban jár, ha időben megrendeli a kerámia töklámpását.

Array