Hajózz át az újévbe! – Egy igazán romantikus szilveszter

szilveszteri hajóút

Gyöngyöző pezsgő, hangulatos fények, aláfestő zene és az éjféli csók… Szilveszter éjjel minden rendelkezésre áll a tökéletes randihoz, mégis lehet még tovább fokozni a hangulatot! Hogy hogyan? – Ha mindez egy szilveszteri hajóút keretein belül történik.

Páratlan látvány – sétahajózás a dunán

Egy sétahajózás a dunán nem nagy dolog – gondolhatnánk. Egészen addig, amíg nem láttuk a kivilágított Budapestet egy szilveszteri hajó fedélzetéről! A Parlament, a Budai vár, a Margitsziget és a Dunát átszelő szebbnél szebb hidak káprázatos látványt nyújtanak, főleg egy hajóról nézve! Ahogy a hajó ereszkedik lefelé a folyón, úgy érezhetjük, hogy turisták vagyunk a saját városunkban.

 

Ízletes ételek – hajós vacsora a dunán

Bárki, akit érdekel egy kellemes kis hajózás a dunán, az talán örülni fog annak, hogy a szilveszteri vacsora budapest legszebb panorámája mellett kerül felszolgálásra. Egy hajós vacsora során a szilveszteri menü összeállítására nagy gondot fordítanak: olyan különleges szilveszteri ételek sokaságából áll, amik bár nem szakítanak a hagyományokkal, mégis adnak valami pluszt, amit otthon nem tudunk megtapasztalni, hogy ne csak a szemünket, hanem a szánkat is kényeztessük az év utolsó vacsoráján. A magyar különlegességek külföldi turisták számára még inkább csalogatók, így ha szilveszter éjjel velük tervezzük az ünnepi vacsorát, továbbítsuk számukra a következő oldalt, amin ők is tudnak tájékozódni: budapestnewyear.com.

Hamisítatlan romantika – szilveszteri hajóút

Egy romantikus sétahajózás a dunán biztosan telitalálat azoknak, akik a párjukkal kettesben szeretnék tölteni a szilvesztert. Az élőzenés vacsora mellé általában welcome drink is jár, az pedig magától értetődő, hogy a már említett páratlan látvány, az ízletes ételek és a pezsgő, gondoskodnak a romantikus hangulatról. Így nekünk már semmi más dolgunk nincs, mint élvezni a közös ünneplést.