Halloweeni kaszinótojás

halloweeni kaszinótojás

Sok háztartásban elképzelhetetlen a húsvét kaszinótojás nélkül, de karácsonykor és szilveszterkor is szívesen fogyasztjuk. Egy kis kreativitással a kaszinótojás a halloweeni bulik kevelt étele is lehet!

Hozzávalók:

  • 10 db tojás
  • 4 evőkanál tejföl
  • 2 evőkanál majonéz
  • 2 teáskanál mustár
  • frissen őrölt feketebors
  • 20 db fekete olívabogyó

Halloweeni kaszinótojás recept:

1 Főzd meg a tojásokat bő vízben. A forrástól számított 10 percig főzd, utána vedd le a tűzről és hideg vízben hűtsd ki.

2. Ha kihűltek a tojások, pucold meg őket.

3. Egy éles késsel hosszában vágd félbe a főtt tojásokat.

4. A tojássárgákat tedd egy tálba.

5. Add a tojássárgához a tejfölt, mustárt, majonézt, sót, borsot, és jó alaposan keverd össze.

6. Töltsd a tojássárgás krémet egy nyomózsákba, nyomd bele a tojásfehérje mélyedéseibe.

7. Készítsd el az olívabogyó pókokat. Vágd hosszában félbe az olívabogyót, és az egyik felét tedd a kaszinótojás tetejére. A másik felét pedig csíkozd fel, ezek lesznek a pók lábai. Ezeket is rakd fel a tojás tetejére.

A kaszinótojáshoz készíthetsz franciasalátát is.

Summary
recipe image
Recipe Name
Halloweeni kaszintótojás
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time