Halloween játékok bulira felnőtteknek

Halloween játékok bulira felnőtteknek

Milyen játékokkal dobd fel a halloweeni partit? Összegyűjtöttük a legjobb Halloween játékokat bulira kifejezetten felnőttek számára. Nézd meg a válogatásunkat, és válaszd ki a kedvencedet!

Halloween játékok bulira felnőtteknek

Almahalászat felnőtteknek

Az almahalászat szintén régi Halloween játék. Régen jóslásra is használták ezt a játékot,  akinek először sikerült kiszednie az almát, az házasodott meg a legkorábban.

Az almahalászat önmagában is vicces tud lenni, de egy kis csavarral igazi felnőtt játékká lehet tenni. Az egyik módszer, ha az almákat nem vízből, hanem valamilyen alkoholból, ciderből, sörből, borból kell kihalászni. A másik módszer, ha nem almát kell a szánkkal kihalászni, hanem egy üveg sört.

 

Én még soha sem

Ha ismered az Agymenők (The Bing Bang Theory) című sorozatot, akkor ez a játék ismerős lesz, mivel abban is játszották. A játék lényege, hogy sorban mindenkinek kell mondani egy mondatot, hogy „Én még soha sem és egy állítást. Akire igaz az állítás, annak innia kell egy kortyot az italából. 

Például „Én még soha nem blicceltem a buszon”, és akik már blicceltek, azoknak inniuk kell. 

Néhány példa:

  • Soha nem tartóztattak le.
  • Soha nem tört el csontom.
  • Soha nem hazudtam a koromról.
  • Soha nem mentem el otthonról bugyi nélkül.

Nightmare horror kalandjáték

Mi lenne jobb alkalom egy horror társasjátékhoz, mint halloween?

5 éve, hogy utoljára a Crafton családi birtokon voltál, ahol egy gyilkos hidegvérrel meggyilkolta a szüleidet, majd nyom nélkül eltűnt. Testüket soha nem azonosították egyértelműen. Amíg nyomokat keresel az ingatlanban, egy áramkimaradás lep meg. Amikor a lámpák újra felgyulladnak, rájössz, hogy egy pszicho gyilkos csapdájába estél. Csak akkor tudsz életben maradni a Nightmare-ben, ha a gyilkos pszichológiai játékaival játszol, mielőtt visszajön. Figyelmeztetlek! Olyan dolgok történnek, amire soha nem számítottál! A félelem a szemedben az, amit látni akar! Készülj fel egy adrenalin-rohamra, amelyet soha nem felejtesz el. Túl fogod élni? A gyilkos hamarabb megtalál téged, mint te őt?

Jellemzői:

  • Történetközpontú játék
  • 4 – 5 játékos számára
  •  A játékhoz internet szükséges
  •  16 éves kortól ajánlott

Nightmare kalandjáték vásárlás itt!

nightmare horror kalandjáték

Party rulett

Tökéletes szórakozás a barátokkal. A Party Roulette egy nagyszerű módja annak, hogy a szórakozást egy kis szerencsejátékkal kombináld, ezúttal teljesen biztonságosan. A partirulett felpörgeti a hangulatot (szó szerint) bármelyik partin, még a legmerevebbeken is.  A készlet tartalmaz egy 30 cm átmérőjű rulettet- 16 poharat (25 ml) és 2 fém játékgolyót. Party rulett vásárlás itt.

party rulett

Fekete történetek társasjáték

50 hátborzongató történettel. Abszurd halálesetek, furcsa véletlenek, és hátborzongató végkifejletek: kérdezz okosan fejtsd meg a hihetetlen rejtélyeket! Csak a mesélő tudja a teljes történetet, a többieknek pedig minden apró részlet feltárásán át kell eljutnia a megoldásig. De vigyázz, semmi sem az, aminek elsőre látszik! Használd az eszed, légy kreatív, és derítsd ki, milyen bűnösen humoros fekete történet áll a mondatok mögött! Nyelv: Magyar Kor: 12+ Játékosok száma: 2–15 fő Szerző: Holger Bösch

Fekete történetek társasjáték itt.

fekete történetek társasjáték

Hazugságvizsgáló

Mindenkinek 3 állítást, vagy történetet kell elmesélnie magáról. Mindhárom történetnek hihetőnek kell lennie, de csak kettő legyen igaz, egy pedig kitalált. A többieknek azt kell kitalálniuk, hogy melyik a hamis történet.

Ki vagyok én?

Egy papírra mindenki írjon fel neveket, szereplőket, tárgyakat, ha már Halloween van, akkor lehetnek Halloweenhez kapcsolódóak, például zombi, vámpír stb. A játékosnak a homlokára kell ragasztania a papírt, úgy hogy ne lássa ő kicsoda, és a többieknek kell kérdéseket feltennie, hogy ki tudja találni ki ő.

Közös sztori

Ehhez a játékhoz csak egy papírlapra és tollra van szükség. Az első játékos ír egy mondatot a lapra, majd lehajtja, hogy ne látszódjon. A következő játékos is ír egy mondatot, és lehajtja. Így megy körbe a lap, míg mindenki nem írt egy mondatot. A végén ki kell hajtogatni a papírt, és felolvasni milyen történetet alkottak a játékosok.

Lógó fánk evés

A fellógatott étel evése egy tradicionális Halloween szokás, ami nem csak gyerekeknek jó móka, hanem felnőtteknek is. Minél ragacsosabb, maszatosabb ételt kell enni, annál viccesebb a játék.

Array