Lánykérés halloweenkor

halloween lánykérés

Lánykérés karácsonykor vagy évfordulón talán túl elcsépelt. Ha mégis szeretnéd valami különleges naphoz párosítani a lánykérést, halloween napja tökéletes választás lehet.

Lánykérés halloweenkor?

Míg Magyarországon viszonylag új keletű ünnep, addig Amerikában egyre inkább szerves részét képezi a kultúrának. Ott már nem ritka a halloweeni, vagy halloween témájú esküvő sem.

Hazánkban viszont egyelőre még különlegesnek számít, ezért ha olyan alkalmat szeretnél választani a lénykérésre, amire biztosan nem számít a párod, akkor halloween napja szuper választás lehet.

Ha mindketten szeretitek az ünnepet, annak izgalmas hangulatát, jelmezeket, fényeket az pedig csak hab a tortán.

Halloween gyűrűk?

Az eljegyzés legfontosabb eszköze a gyűrű, ezért nem árt áttekinteni milyen lehetőségek vannak e téren.

Halloween dekorációk, jelmezek mellett a halloween ékszerekben is egyre nagyobb a választék. Manapság, már nem csak külföldi, hanem magyar webáruházakban is bőséges a kínálat a halloween kiegészítőkben. Milyen halloween gyűrűk közül választhatsz, ha mégis emellett döntesz?

  • Látványosak a nagyobb műanyag vagy zselés gyűrűk a halloween jellegzetes szimbólumaival: koponya, tök, kísértet, pók. Pár száz forintért is kaphatók.
  • Ötletesek a ledes égős gyűrűk is, amelyek világítanak a sötétben, feldobva a halloween figurákat.
  • Néhány ezres kategóriában ezüst gyűrűt is vehetsz pl. csontváz ujj formájút.
  • Ha nagyon kreatív vagy, akkor akár készíthetsz is egy gyűrűt pl. gyöngyből fűzöl egy tök, koponya vagy pók díszítésű gyűrűt.
  • Vicces ötlet lehet, egy-egy halloweeni gyűrűt adni ajándékba, viszont ha azt szeretnéd, hogy az arajelölt valóban igent mondjon, akkor talán nem árt, ha van egy valódi eljegyzési gyűrű is nálad. Párod biztos nem haragszik meg, ha arany eljegyzési gyűrű, vagy esetleg gyémánt gyűrű is kerül az ujjára a jelképes halloween gyűrű mellé.

Páros jelmezek

Öltözzetek be pároddal az alakalomra valami páros jelmezbe az alkalomra. Néhány témaötlet ehhez, amiből szuper páros jelmezek készülhetnek:

Felhasznált forrás: vta.hu; halloweenunnep.info; https://www.funidelia.hu

Array