Halloween játékok gyerekeknek

halloween játékok gyerekeknek

 

Mivel szórakoztassuk a gyerekeket a Halloween partyn? Összegyűjtöttünk 9 vicces Halloween játékot gyerekek számára. Próbáljátok ki mindet!

Halloween játékok gyerekeknek

1.Almahalászat

Az almahalászat egy tradicionális Halloween szokás, amit már évszázadokkal ezelőtt is játszottak. Egy lavór vízbe kell almákat tenni, és azt a szájunkkal, kéz segítsége nélkül kivenni a vízből. Az nyer, aki a legtöbb almát ki tudja szedni a legrövidebb idő alatt.

2. Lógó fánk evés

A madzagról lógó fánk evése szintén egy régi Halloween játék. Fánk helyett más ételt is lehet választani, annál viccesebb, minél jobban maszatol az étel. A fánkokat természetesen kéz segítsége nélkül kell megenni. A játék haladóbb változata, mikor a játékosok szemét is bekötik.

3. Halloween memória játék 

A memória játék egyszerű, de élvezetes, a gyerekek imádják. A játék lényege, hogy minden kártyából két egyforma van. A kártyákat lefordítva kell az asztalra rakni, minden játékos két kártyát fordíthat fel. A lényeg, hogy minél több párt megtaláljanak. A Halloween memória játékot ide kattintva tudod letölteni. Nyomtasd ki két példányban, és vágd körbe a figurákat, és már indulhat is a játék!

halloween memória játék kicsi

4. Tökvadászat / Édesség vadászat

Ez a játék hasonló a húsvéti tojáskereséshez. Húsvétkor tojásokat szoktak elrejteni a kertben vagy a lakásban, és a gyerekeknek ezeket kell megkeresniük. Hallowenkor ugyanez a játék, csak kis méretű tököket kell megkeresni, de más tárgyakat is el lehet rejteni, vagy édességet is.

5. Halloween bowling

Házilag könnyen készíthetsz halloweeni bowlingot. Először is szükség lesz bábukra, amiket le kell gurítani. A bábuk készülhetnek wc papír tekercsből, műanyag pohárból, konzerv dobozokból, amiket feldíszíthetsz. A legegyszerűbb szellemnek rajzolni őket. Ha már kész vannak a bábuk, szükség lesz még egy eszközre, amivel a bábukat le lehet gurítani. Ez lehet teniszlabda, vagy egy kisebb méretű tök is. A tök annyiból viccesebb, hogy az alakja miatt nem egyenesen gurul.

6. Múmia készítés

Nagyon vicces Halloween játék, mikor wc papírból kell múmiát készíteni. Ezt a játékot csapatban kell játszani, minden csapatban egy játékos lesz a múmia, és a többieknek kell wc papírral betekerni. Az nyer, akinek először sikerül teljesen betekerni a múmiát

7. Tök söprés

Ez is egy vicces játék, egy seprű segítségével kell a tököt egy akadály pályán célba juttatni.

8. Célba dobálás

Különböző méretű edényeket erősíts a falra, vagy tegyél a földre, és ezekbe kell labdákat beledobni. Eltérő legyen a pontozás attól függően, hogy mennyire nehéz az adott edénybe betalálni. Minél nehezebb, annál több pontot érjen!

9. Halloween szerencsekerék

Készíts egy kereket, oszd cikkekre, és minden egyes cikkre írj egy feladatot (például 5 fekvőtámasz, énekelj egy dalt, állj egy percig fél lábon stb.) vagy egy jutalmat (kapsz egy csokit). A gyerekeknek pörgetniük kell, és az adott feladatot megcsinálni.

Array